Personal coaching is een begeleidingsvorm waarbij we samen aan een vooraf omschreven persoonlijk doel werken. Tijdens de eerste sessie bespreken we waar je precies aan wilt werken en wordt de coachvraag geformuleerd. Vervolgens onderzoeken we welk type begeleiding het beste bij je past, waarbij gekozen kan worden voor individuele coaching, supervisie, loopbaan- en reïntegratie coaching, of healing

Vaak gestelde coaching vragen zijn:

  • Er ontbreekt iets wezenlijks in mijn huidige bestaan. Welke richting wil ik op met mijn leven?
  • Ik zit niet lekker in mijn vel. Hoe krijg ik meer inzicht in mijn energie huishouding?
  • Ik heb alles wat mijn hart begeert. Kan ik mijn (top)kwaliteiten niet beter ergens anders voor inzetten?
  • Mijn medewerkers ervaren mijn optreden als autoritair, wat kan ik daaraan veranderen?
  • Ik wil meer spiritualiteit in mijn relatie brengen, hoe pak ik dat aan?

Individuele coaching

Tijdens de individuele coaching sessies help ik je bij het ordenen van jouw thema’s en ervaringen en begeleid ik je om je persoonlijke doel te bereiken. Mijn rol is om vragen te stellen, om je een spiegel voor te houden over je eigen gedrag, je te prikkelen en uit te dagen waardoor jij zelf over mogelijke oplossingen gaat nadenken. Mijn benadering is gebaseerd op een holistisch perspectief. Dat betekent aandacht voor zowel je gedrag en overtuigingen, je fysieke gesteldheid als je emoties en spirituele thema’s. Door zo te werken kunnen afzonderlijke delen van wie je bent tot een geheel komen. Werken aan het vergroten van je lichaam- en energiebewustzijn verbetert niet alleen je lichamelijke conditie. Ook zul je denkpatronen die mogelijk belemmerend werken kunnen gaan herkennen. Ervaringen uit het verleden, of trauma's die van invloed zijn op je gedrag in het heden, komen boven tafel. Je bent in staat om nieuwe keuzes te maken en meer uit je leven te halen. Je gaat jezelf ervaren als deel van het grote geheel. 

Wat kost individuele coaching
Individuele coaching sessies worden als kort traject van minimaal drie sessies of als langer traject van meerdere sessies gevolgd. De prijs bedraagt € 135 per sessie exclusief BTW. Zakelijk tarief € 195 exclusief BTW. Ben je een werknemer en betaalt je werkgever voor een coachingtraject vraag dan een vrijblijvende zakelijke offerte aan. 

Supervisie

Bij supervisie krijg je feedback op je professionele functioneren bijvoorbeeld wanneer je zelf leidinggevend, coachend of therapeutisch werkzaam bent. Supervisie draagt bij aan het hooghouden van je professionele standaard. Maar ook beroepsbeoefenaars die net gestart zijn, of aan hun persoonlijke ontwikkeling willen werken, hebben baat bij een leertraject onder leiding van een supervisor. Een individueel supervisietraject bedraagt meerdere sessies waarbij actuele praktijksituaties worden ingebracht.

Wanneer is supervisie geschikt:

  • wanneer je kritisch wilt reflecteren op je eigen gedrag als leidinggevende, coach of therapeut
  • wanneer je meer bewustzijn wilt krijgen in je manier van communiceren met cliënten of medewerkers
  • wanneer je een professioneel klankbord zoekt voor je therapeutische functioneren en je interventies met cliënten
  • wanneer je periodiek onderhoud van je werkstijl belangrijk vindt en nieuwe inspiratie wilt opdoen.

Loopbaan- en re-integratie coaching

Deze vorm van coaching is bedoeld om je te begeleiden naar ander werk vanuit je huidige baan, zoals bij outplacement en bij loopbaan heroriëntatie.  

Daarnaast begeleid ik cliënten bij re-integratie vanuit de WW of WIA, voor een Werkfit traject aangemeld door het UWV. Als work-life coach, re-integratie- en loopbaanconsulent en netwerkpartner ben ik tevens verbonden aan Agathon, Coaching & Loopbaanadvies in Weesp.