Voor wie is School of Life bedoeld? 

School of Life; Opleidingsinstituut voor Levenstherapie in Almere Oosterwold, is een erkend HBO opleidingsinstituut voor multidimensionale Levenstherapie en bewustzijnsontwikkeling, op basis van energetisch werk, traumaheling, ontwikkelingspsychologie, lichaamswerk, subtiele waarneming, coaching en counselingvaardigheden. Ook organiseert School of Life korte en langere intensieve workshops over Intuitie en Zelfbewustzijn, Cosmic Consciousness, en Energy Mastery.

Deze deeltijd opleiding tot School of Life Levenstherapeut vereist een zelfstandig werk en denk niveau.  Voor mensen die een professionele behoefte hebben aan een nieuwe zingeving en het uitdragen daarvan in therapeutschap, biedt School of Life levenstransformerende tools en een gedegen professionele basis voor het opzetten van een eigen coaching- en therapiepraktijk. Zij volgen de volledige therapeutische opleiding van 4,5 jaar, plus stage en Masterclass en studeren af met diploma Levenstherapeut.

Het is ook mogelijk de eerste twee jaar van de opleiding te volgen als intensief traject voor energetische bewustzijnsontwikkeling.

 

Inhoud van de beroepsopleiding

Het eerste en tweede jaar staan in het teken van de psychologische en spirituele diagnostiek van de student in opleiding. Als School of Life Levenstherapeut kun je een cliënt professioneel leren begeleiden indien je ook zelf beschikt over een zuiver niveau van zelfinzicht in je eigen functioneren. Het is een intensieve fase van in kaart brengen en ervaren van je eigen karakterologie en energie- en chakrasysteem en in contact komen met de kern van ieders wezen. Vakmatig ligt er een speciale focus op healing, reading en coaching & counselingvaardigheden. Je oefent vanaf het begin met proefcliënten en wordt daarin begeleid dmv individuele supervisie. Ook voltooi je tijdens het tweede jaar de interne 4daagse training Praktisch Werken met Psychopathologie (PWP). Na twee jaar kan worden gekozen om de studie te vervolgen met de volledige therapeutische opleiding, inclusief stage, masterclass en afstuderen als Levenstherapeut.

Het derde en vierde jaar zijn gericht op het professioneel kunnen toepassen en integreren van de geleerde en ervaren technieken en word je een mens die zich bewust is van de onderlinge samenhang van alles wat bestaat. Je verwerkt je inzichten in een scriptie. Het vervolgtraject wordt afgesloten met een stageperiode, het volgen van de Masterclass Verdieping Therapeutische Interventie en een eindpresentatie.  Na afloop kan een eigen praktijk worden geopend.

Meer weten? Bel School of Life op 023-204 7007 ( dit is een nieuw nummer per 1 januari 2020). 

Bekijk School of Life op RTL TV

Actueel:

In maart 2024 gaat een nieuw opleidingsjaar van start in Conferentiecentrum de Poort in Groesbeek. Maak kennis met School of Life en bezoek een van onze oriëntatie workshops 'School of Life & Levenstherapie' of maak een afspraak voor een intake voor studiejaar 2024. 

Daarnaast organiseert School of Life ook ieder jaar diverse Workshops, waaronder Workshop Intuitie & Zelfbewustzijn in maart 2024.

Bel voor meer informatie met School of Life op 023 – 204 7007 ( nieuw nummer per 1 januari 2020)