Healing is als intensieve therapeutische begeleidingsvorm geschikt voor mensen bij wie persoonlijke ontwikkeling en bewustzijnsverandering centraal staan. Healing biedt ook ondersteuning bij filosofische en spirituele levensvragen als: wie ben ik, wat is mijn levenstaak? Het helpt om het onbewuste, onontgonnen gebied in onszelf op een diepe manier te verkennen en verdrongen levenskracht vrij te maken.

Healing kan daarnaast effectief zijn bij:

  • lichamelijke of psychische klachten
  • het gevoel dat er iets mist in het leven
  • terugkerende problemen in relaties of werk
  • burn-out of overbelast zijn
  • faalangst, gevoel tekort te schieten
  • moeite met grenzen bewaken
  • verwerking van ingrijpende of traumatische gebeurtenissen
  • leren leven met de beperkingen van een ziekte

Healing aanpak

In mijn praktijk werk ik door middel van verschillende healing technieken. Als gediplomeerd Healing Science Practitioner van de vierjarige Barbara Brennan School of Healing in Amerika, heb ik op een praktische manier leren werken met wetenschappelijke inzichten over energie en bewustzijn. De aandacht gaat daarbij uit naar zowel psychologische als energetische achtergronden van ziekte of aandoeningen. Sinds mijn driejarige vervolgopleiding bij Jason Shulman, een moderne Kabbalist en Boedhistische leraar en oprichter van A Society of Souls / de School for Non Dual Healing and Awakening in USA, heeft mijn healing aanpak zich verder ontwikkeld en verdiept. Non Dual Healing gaat voorbij het menselijk energiesysteem en werkt direct met ons bewustzijn. We krijgen diepgaand inzicht in de duale aspecten van de persoonlijkheid en brengt onszelf en ons leven steeds meer in eenheid en in overeenstemming, zodat integratie plaatsvindt en ons Ware Zelf zich kan ontvouwen.

Hoe werkt healing

Een van de natuurwetenschappelijke uitgangspunten waar ik me als healer door laat leiden is dat energie, zowel de universele kosmische energie als ook de menselijke energie, drager is van informatie. Als healer maak ik samen met jou contact met de grote rijkdom aan informatie in het energieveld waardoor toegang ontstaat tot vele dimensies van bewustzijn. Ik zie in mijn werk hoe verstoringen in het energiesysteem ( lichamelijke aandoeningen, onverwerkte emoties, beperkende overtuigingen of herhalende gedachten) worden voorafgegaan en gevormd in het bewustzijn. Als we door middel van healing contact maken met jouw bewustzijn, verandert daarmee ook je energiesysteem. Op emotioneel gebied betekent dat misschien dat je hart gelucht wordt of verder opent, dat je leert uiten wat je op de lever hebt en dat je beter in je vel komt zitten of dat er een last van je schouders valt. Zo komt ook op fysiek gebied het zenuwstelsel tot rust. Omgekeerd gaat ook op: healing van je energiesysteem draagt bij aan persoonlijke bewustzijnstransformatie, van dualiteit naar non dualiteit en eenheidsbewustzijn. Non Dual healing brengt eenheid in lichaam en geest, hart en ziel. Zo verruim je jouw blik op jezelf en ga je inzien dat je meer bent dan je persoonlijkheid, je gedachten of emoties. Die verandering van perspectief van dualiteit naar eenheidsbewustzijn biedt ruimte aan een andere kijk op je dagelijkse werkelijkheid. Je leert inzien dat onvoorwaardelijke acceptatie van wat-is, leidt tot bevrijding en het steeds verder ontvouwen van wie je bent en van je levensmissie.

Wat kost een healing sessie

De consultkosten bedragen € 135 per behandeling, € 67,50 kort consult.